Du behöver veta om den nya iPhone 7

Skriven av Oscar Karlsson - Mars 23, 2018

Du behöver veta om den nya iPhone 7

Äntligen kom det! IPhone 7 har just lanserat 19:00 dansk tid som det senaste skottet av telejätten Apple vid en stor händelse i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco. Här introducerade Apples direktör Tim Cook en av världens mest hyped mobiler, medan miljontals tittare tittade. I Steve Jobs 'fotspår kan Apple berätta om en ny Apple Watch och förstås den nya iPhone.

Och det är inte någon mobiltelefon som just presenterats av Kalifornien. Apples populära iPhone är klart Danmarks föredragna mobiltelefon, och förra månaden stod för ungefär hälften av besöken på de danska webbsidorna från mobila enheter. Vi vet därför att många danskare behöver det billigaste priset på en iPhone 7, och vi skulle verkligen vilja hjälpa.

Vi lovar dig att vi kommer vara några av de första i Danmark för att berätta var du ska få den billigaste iPhone 7 så snart den landar i butikerna. Priset kommer att meddelas av teleselskapen, i övermorgon, fredag ​​den 9 september, när det blir möjligt att förbeställa iPhone 7.

Det kan vara den nya iPhone 7

De senaste två kvartalen har varit iPhone-försäljningen för första gången någonsin, vilket har lagt ytterligare påtryckningar på Apple för att återvinna världens konsumenters "wow-effekt". Mot världens kritiker kom för en kort tid sedan, med lanseringen av iPhone 7 för att manifestera Apples suveränitet på den internationella telekommunikationsmarknaden. Jämfört med förra årets lansering av iPhone 6S, erbjuder den nya iPhone 7 förbättringar som större minne, beröringskänslig hemknapp, dubbellinsskamera och ingen AUX-kontakt för hörlurar.

Farväl till hörlursuttaget på undersidan av iPhone 7. Nu behöver du använda framtida trådlösa headset eller använda blixtproppen där din laddare idag sitter för dina "gamla" hörlurar. Detta kommer att resultera i betydligt bättre ljud när du har musik. Men i framtiden kommer du inte att kunna ladda medan du lyssnar på musik om du inte använder trådlösa hörlurar

Airpods - Apple lanserar sina första trådlösa hörlurar (finns endast i slutet av oktober)

En extra högtalare har hittat rum ovanpå den nya iPhone 7, vilket ger två högtalare som den första iPhone någonsin att erbjuda stereoljud

Den nya sorten är svart. Nu, som något helt nytt, kan du välja färgerna Jet Black, en blank svart och färgen Svart, som är en mat svart, till din iPhone 7. Dessutom är de berömda färgerna från iPhone 6s som Gold, Rose Guld och Silver, tillgänglig.

IPhone 7 Plus har nu två kameralinser på baksidan, vilket ger ännu bättre bildkvalitet och möjligheten att zooma med en super skarp bild

Hemknappen, som tidigare varit känd för att gå för lätt, är nu digitaliserad, vilket innebär att det borde ha ett längre liv. Dessutom kommer funktionerna från de nya Macbooks

16 GB-versionen kommer att skrotas. Efter stor kritik av 16 GB-versionen fördubblas minnet på iPhone 7, ersätter 16 GB med 32 GB. Det maximala minnet på Apple iPhone kommer således att vara 256 GB

Batteriet för iPhone 7 och iPhone 7 Plus varar 2 timmar längre än iPhone 6s

Det är vatten och dammavvisande

Den största skillnaden från föregångaren sett från utsidan är att det inte längre finns någon separat hörlursuttag. I stället sätter du hörlurarna i kontakten där laddaren också sitter.

Priset för iPhone 7 kommer att vara detsamma som iPhone 6S, det vill säga $ 649, där priset på iPhone 7 Plus börjar på $ 769. Priserna förväntas dock vara något högre i Danmark, men de exakta priserna är kända senare i veckan när det blir möjligt att förbeställa telefonen.

Dessutom kommer operativsystemet iOS 10, 13 september.

Förutom iPhone 7s många nya funktioner är det också värt att nämna att du nu kan få Super Mario Run på iPhone och Pokémon. Gå till Apple Watch, som också blir vattentät.

ApplePay förbättras också betydligt, så kanske Apple ser ett tillfälle att utmana MobilePay och Swipp och ta över den danska marknaden?

Den 9 september lanserade de flesta större telekomföretag sina priser för den nya iPhone 7. Företag som för närvarande erbjuder de mest fördelaktiga priserna är 3, Telenor och OiSTER.

Om du vill jämföra alla mobilabonnemang på den danska marknaden kan du också titta på vår jämförelseportal. Här kan du ange dina data, tal, streaming och mer, och hitta sedan det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig.

Billigaste mobilabonnemanget